לימודי תואר ראשון - חוגי לימוד ומסלולים לתואר ראשון

לימודי תואר ראשון מתנהלים בשני מסלולי לימוד, הנתונים לבחירתו של התלמיד:
מסלול דו-חוגי – מסלול זה כולל שני חוגי לימוד עיקריים בהם יש ללמוד 60 נקודות זכות בכל חוג.
מסלול חד-חוגי שבו יש להשלים בהצלחה 120 נקודות זכות.
באפשרותו של המועמד לתואר ראשון להירשם לארבע עדיפויות בלבד, כאשר בכל עדיפות עליו לציין רק חוג אחד, בין אם הוא דו-חוגי או חד-חוגי
(אין לכתוב בזוגות. לתוכניות המשולבות, כגון מדעי הקוגניציה ומדעי המחשב יש לרשום את שני החוגים כל אחד מהם בשורה נפרדת).
לא כל החוגים מציעים את שני המסלולים. בחוגים ותכניות לימוד שונות יתכן מספר גבוה יותר של נקודות זכות.

למה תואר ראשון באוניברסיטת חיפה:

לימודים מגוונים - מעל 60 חוגי לימוד שונים מפקולטות שונות ושילובים מרתקים

לומדים גם בקיץ- האוניברסיטה הראשונה בישראל שהסדירה את סמסטר הקיץ כסמסטר תקני לכל דבר ומאפשרת מגוון תכניות לתואר ראשון בשנתיים בלבד, כולל שני סמסטרי קיץ.

מלגות - מגוון מלגות גדול מוצע לכם באוניברסיטת חיפה בהתאם לקריטריונים שונים.

חיי קמפוס תוססים - תואר ראשון הוא לא רק לימודים הוא טומן בחובו גם חיי חברה ותרבות מהנים באוניברסיטה מתקיימות הופעות חיות, הרצאות פתוחות, הצגות וקונצרטים.

כמו כן מציעה האוניברסיטה מגוון חוגי ספורט, מרכז טניס, מועדון כושר וספורט מוצעים בקמפוס במחירים מסובסדים לסטודנטים.